Hade några härliga väninnor och svägerskor över på teparty idag.
Tepartyts meny
Två sorters te: Roibos Heta Stunder (Rooibos, Chili, Kardemumma, kanel, kryddnejlika och svartpeppar) och Jordgubb/champagne köpta i tebutik på Allum, Partille.
Sconesmuffins (recept från tidningen ELLE mat och vin, jan-mars 2009). De fick mkt beröm. De innehåller turkisk yoghurt istället för filmjölk.
Greveost, havtornssylt, björnbärssylt, nyslungad honung från min far och Mackays apelsinmarmelad/champagne.
Tre sorters små sandwishes, recept på http://www5.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=22779.
Chokladmuffins på bilden, recept på http://www5.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=22636.
Italiensk biscotti och fyllda chokladkulor.
Kiviks äppelcider Astrakan Guld som vi köpte när vi var i Österlen.
Vill du gå på café och välja Afternoon tea så finns det i Göteborg bland annat på:
SoHo
http://193.138.205.180/~soho/soho/index.php?option=com_content&task=view&id=47&Itemid=
och på George du Wall som ligger brevid Buttericks.
I Stockholm, se artikel i Metro
http://www.metro.se/se/article/2007/02/16/14/0726-45/index.xml
Idag fanns även en artikel i Expressen om Afternoon tea.
http://www.expressen.se/mat/recept/efterratter/1.324292/afternoon-tea-med-gott-sallskap
1 kommentar:
Fin bild... kram
Skicka en kommentar